tomorrow will be a good day

imorgon är dags att åka hem =D naturen är inte riktigt min grej så det här är blev sista gången jag åkte upp till nått fjäll haha. har haft det jätte trevligt och allt men the nature and me don't get along haha. igår var ingen bra dag hahah. både aida och hannah vet hur förjävligt det var. jag hatar att gå, fy fan det värsta jag vet! speciellt när man inte vet vart fan man ska gå, HUBBA!

näe, kommer bli sjukt skönt och få komma hem =D

this is a code

detta inlägg kommer bara ett fåtal och förstå, ni vet vilka ni är!!!
  • hem
  • mellanmjölk
  • koskesh
  • maraz
  • scuuze the fuck out of me
  • khababab
  • sug mig
  • is
  • bajs
  • bryta ett finger
  • maraz
mordam haa, manaro biarin khone! hahah faghat mashrob mikhoran...agar man torsdag khone nistam manaro koshtan!
hannah översätt till hazvin!

peace and out!

chu chu train

då har jag packat klart allt inför fjällen...känns som att jag har för mycket saker med mig men det har jag faktiskt inte. det är jackan, täckbrallorna och tjocktröjorna som tar ALL plats i min väska. men samtidigt, hur ska jag veta vad man ska och inte ska ha med sig till fjällen. jag är inte svensk haha. iiff tobbes familj kommer skratta åt mig hahha min väska väger hur mkt som helst också men det jag kan glädja mig med är att min resväska är scheet snygg =)

aja, nu ska jag be pappa köra mig till tåget så jag kan åka till nordmaling.

wunderbar

hittade detta på en hemsida där folk som har iphones har skrivit fel pga autokorrigeringen! så jävla underbart!

i hate u


elizabeth taylor


@ aida

medans aida är och gör nått så tänkte jag passa på att skriva nån rad eller två. vi ska se på Frozen så fort hon kommer =)

vill bara tillägga att aida har äcklig musiksmak, hon lyssnar på sara varga och kanye west! HUVVA!

it take's two to tango

ska snart träffa aida och hitta på något, men vad vet vi inte än...
gorgeous!

Tuesday

jahapp, en helt vanligt tråkig dag som vanligt haha. börjar bli sjukt less på arbetslösheten! vill bara ha nått att göra på dagarna men det vet alla redan =) har börjat titta på lite jobb nere i övik också, just för att jag ändå ska flytta dit i augusti =) tog ju mig in på skolan och bestämde mig för att gå i övik istället för götet =) får åka dit efter utbildning helt enkelt!

på fredag ska jag till lernia igen för att göra nån jävla uppgift sen blir det att ta tåget hem till kärlek för att invänta söndag morgon. för då drar vi till fjällen! vilket jag är JÄVLIGT rädd för haha. jag är livrädd för att stå på två skidor och ta mig ner för ett berg typ haha. men det blir nog bara att åka nån dag lite smått och överkomma min rädsla sen blir det och steka. hoppas bara på fint väder så jag kan bli brun i nyllet=)


weekend

sitter nu ute i tobbes stuga och ser på män som hatar kvinnor med bejbis. vi har även sett på the next three days som inte var så jävla bra. russel crowe hade världens mes roll typ, passade inte honom riktigt. han ska va hardass inte en mes som blir nerspöad...näe filmen får tre av fem toasts. anyways så taggar vi till fullt imorgon!!! blir en helkväll på allastar med havine och bahar som jobbar. vi ska nämligen gå på bikboks "fashion show" hehe kommer bli jävligt najs =D

näe nu ska jag återgå till filmen och min andra halva=)

peace and out!

ps: sitter inte vid min dator så därför blir det inga coola och snygga bilder som ni bara drömmer om att få se!

trends

jag måste bara säga att alla dessa trender går verkligen upp i huvet på vissa tjejer! helt ärligt sluta matcha alla trender med varandra! som ett jävligt fult exempel som jag såg på en tjej ute på krogen: svarta strumpbyxor, skinn kjol, knähöga stövlar, leopardblus och pälsjacka! är målet att se ut som en rysk hora then go for it men tro inte att man är värsta fashionable för det är ni inte! sen alla dessa korta tjejer som tar på sig bootcut jeans och långklänningar, INSE ni ser kortare ut!!!! plus att vissa färger som typ persikofärgat passar inte på blekfisar ni ser ROSA ut! nu sitter inte jag och säger att jag är värsta awesome och vet allt om allt för det gör jag inte men jag har ögon! sen det allra sista...UGG's...hej jag heter pamela anderson. ska ni ha UGG skor, köp äkta inte från HM!

så det var dagens utbrott =)

PS: hazvin jag vet att du är med mig!

oops

hahah såg nyss hazvins fina blogginlägg och jag har inte sett dom föräns nu hahah. att åsnan inte ens sagt nått till mig är faktiskt lite små roligt i gotta say!
snart jag ska fara och äta med denna ovannämda åsnan och hennes åsne partner på great eastern i guess. JAG VÄGRAR GÅ TILL EURASIA. FY FAAN...dom har den äckligaste kinamaten i hela stan, så ät inte där!
näe mina kompisar där ute inte woods nu ska jag sätta på mig mitt ansikte och hitta mig en dagens outfit...(fan va gay outfit lät). slänger upp en probably ful bild men det kan bli en fin också...ingen vet...TAM...TAM...TAM
booobiiies + höknäsa!!!

HACKERX2

En bloggrape som går obemärkt förbi är ju inget vidare.
kan du för i helvete logga in på någon gång då hahaha!!!
/das kürd

HACKER

En dag som denna när Havine har tråkigt beslutar hon sig för att gå in på Elisas blogg och skriva ner aaaalllaaa hemligheter hon har! Let's go!
1: Elisa tänder på fislukt
2: Elisa är kär i Havine
3: Elisa skär sig i ljumskarna för att hennes kärlek till Havine inte är besvarad
4: Elisa hatar Tobbe
5: Elisa har en fisk under sängen som hon brukar antasta om nätterna
Mina vänner... Eller Elisas vänner (?).. Listan kan göras lång och jag har redan lessnat på att skriva så jag avslutar med några fagra bilder. Fred ut!

black swan

såg nyss klart Black Swan med syster. jag förstår HELT klart varför Natalie Portman vann en oscar för bästa kvinliga huvudroll i den här filmen. hon är ju galet vacker dessutom. mila kunis är jävligt snygg hon också! men måste säga att filmen var sämre än vad jag hade förväntat mig men helt klart sevärd. hjärtat gick ju på MAX vissa scener i filmen.

spring feelings

+4 grader ute. nu hoppas jag bara på att det håller sig, det får ABSOLUT inte bli kallare! är sjukt less på snön. när man tittar ut ur fönstret så känns det som vår men går man ut ser man all snö och blir deppad.

om cirka 3 veckor så åker jag med tobbes familj till hemavan vilket kommer bli intressant just för att jag åker ingenting. jag har åkt skidor när jag var mindre men efter alla vurpor jag gjort så har jag blivit lite avskräckt haha. jag ska åka upp i backen sätta mig och fika hela dagarna och sola mitt face! stugan som vi har hyrt är lyxig som fan den har jacuzzi och allt! så jag kommer nog sitta och bubbla där och sola ;D

RSS 2.0