blöööh

jag och milad hade tänkt vakna 11 för att sen åka ner på stan 12 men självklart vaknar vi 1 så vi åkte inte ner på stan föräns 3. när vi väl är framme går vi och äter på kao cheng (världens godaste thaimat), efter den underbara måltiden blev vi båda helt slut och orkade inte ens kämpa på stan så vi gick runt lite men bestämde oss för att åka hem. milad köpte några spel till sitt ps3 så väl hemma började vi spela =) och nyss såg vi en animerad film som heter alfa and omega, den var faktiskt bra helt klar värd och se!
imorgon blir det stan igen för att hitta mig en clutch som jag ska ha på nyår och lite mer shopping ;D men nu blir det att somna till nån awesome film.

götelaborg

då var man äntligen i göteborg!

slitet

måste säga att gårdagen blev faktiskt jävligt rolig!! har inte varit sådär full på sjukt länge vilket jag är glad för eftersom det är det värsta jag vet. hatar och va full haha. för att återhämta oss från igår åkte vi till övik med jocke och malin där vi såg på hockey..jävla va spännande med straffar synd att dom förlora men jag fick iaf se domaren bli mosad av en modo spelare hahha. just nu sitter jag i tobbes säng och väntar på att han blir klar så vi kan se på van helsing=) nyss såg vi kicking and screaming som var rätt så rolig=) här får ni några fugly bilder

peace and out sister


slitet


trött och snygg...







äntligen

nu har jag min biljett till Göteborg! måndag kväll får gärna komma lite snabbare ;D äntligen kommer jag ha en rolig nyår! har haft JÄVLIGT tråkigt dom senaste 2-3 åren höhö. då taggar vi götelaborg men först blir det nordmaling och gå på deras jävla pub hahahhahahah!!!! så jävla fult place men aja får väll se hur det blir lär bli tråkigare än om jag hade haft nån av min tjejor med mig men men får försöka göra det bästa av det :P
känns jävligt drygt och fara ända åt helvette för att sen åka hem imorgon igen men annars hinner jag inte träffa tobbe innan jag åker och han vill fara till puben hahahhah kan inte sluta skratta åt det där fula stället!!!! så jag tar en för laget som alla andra gånger höhö
kostia hälsar, wazmeni

update...

torsdag: hade lilla julafton med tobbe vilket var ruligt! av mig fick han en skjorta, fluga, hängslen, "luffar" tröja och need for speed hot pursuit (som han började spela nästan direkt!). av mamma och pappa fick han massa verktyg, verktygslåda, slips, kalsonger och sockar.

jag fick två jätte fina koftor från bikbok, en väska och 1000 kr på wow (nu kan jag äntligen fixa mitt hår). av svärföräldrarna fick jag en digitalfotoram och prinsessan och grodan :D sen fick jag ett par jätte häftiga örhängen som ser ut som dragkedjor av söta jenny =) sen så gav jag ett pussel till anders och veronica och step up till jenny =)

julafton: vad mer kan jag säga att det har varit en awesome dag! dagen började med att emilia och jag åker till stan och köper en sista julklapp till mamma sen vidare till ica för att köpa cola. efter vi varit hemma hos emilia en stund så hon kunde fixa sig blev det raka vägen hem till sofiehem där kalle anka väntade på tv'n. sen mat, gööööööttt. sist men inte minst julklappar!!! av mina kära syskon fick jag en jätte fin pläd, en skit fin klänning, gossip girl s3 och ett halvårs prenumeration av veckorevyn. av morbror fick jag en marimekko handduk och en smart pengagrej. av mamma och pappa fick jag en receptbok, bordsgrill, halsband, lakan, en bok,skönheten och odjuret, mary poppins och det bästa en bärbar dator :D i love it!!!! kunde inte fått bättre klappar.

nu är klocken 03.40 och jag kan inte sova men who cares jag är ändå arbetslös haha. imorgon blir det att fara hem till bror och göra vad vet jag sen blir det att åka till rundvik till min familj nummer två för att på kvällen gå på puben hahhahah vilket kommer bli en upplevelse hahah bondlurkar....

nu blire att försöka och soijva...

god jul önskar kostia

















inception

ska se klart inception med aida! riktigt grym film och leonardo dicaprio är ju inte ful och titta på heller för den delen!









lesssssss....

nu är jag less på dammsugaren och trasan..jag hatar och städa :( det är jävligt tråkigt!! jag kan inte baka mina finska julbakelser heller för att smöret måste va rumstempererat. my life sucks buhuuuu. heheh anywho så vill jag vara klar med allt gå och äta sushi med cp hazvin som måste jobba hela tiden sen gå och köpa dom resterande julklapparna fast dom inte ens är från mig. är man en underbar flickvän så är man. besides så saknar jag min laleh som är ända ute i skogen och jobbar men imorgon får jag äntligen se hans gulliga ansikte som jag kommer bita sönder!!! och på torsdag ska vi ha våran lilla julafton så då blir det och öppna paket wiiiiiiiii :D

hejdå











no sir...

blev inte hazvin, orkade inte gå ut i kylan



freakin' cold outside

det är iskallt i mitt rum! det är iskallt ute! jag hatar snö, vinter och kyla not okay. nu ska jag hur som helst gå ut i kylan och promenera hem till hazvin för vi ska leka =) slänger upp fula bilder på oss.














and the award for best daughter goes too...

Me! varför? jo för att jag har bakat pepparkakor som blev awesome sen har jag städat här hemma med mamichulo inför julen. nu har jag äntligen tagit en välförtjänt paus, har stått upp ända sen klockan två! jag är lagomt less i fötterna...

snart så kommer kära syster yster och plockar upp mig och vi ska åka till strömpilen för att inhandla sista julklappar till vår kära storebror och därefter åker vi till media markt för att fixa min kamera! kan inte va utan den under julafton och nyår för den delen, vilket tar mig till mitt sista ämne. göteborg på nyår låter JÄVLIGT lockande men jag har inga pengar och biljetterna kostar pung så då måste jag dra igång charmen och bejbis attityden så pappa och mamma hooks me up! nyår i umeå will suck hard men nyår i göteborg lär bli helt KAOZ, vilket är bra!










what's the deal?

Jo, the deal is att jag har absolut ingenting och göra på dagarna så därför gjorde jag denna awesome blogg vilket är för tredje gången vilket säger mycket men men who the fuck cares=) i denna blogg kommer jag slänga upp a whole lot of pictures så fort jag får min kamera att funka igen så det kommer bli en hel del fugly bilder men som sagt who the fuck cares!







RSS 2.0