facebook

måste säga att jag blev förvånad att det var en hel del som "gillade" och kommenterade min statusuppdatering på ansiktsboken. förstod att dom som vet vad det handlade om skulle skriva nått eller gilla men när folk som inte har någon som helst aning "gillar" tycker jag bara är roligt haha. där ser man hur alla bara trycker på gilla knappen fast man inte vet vad det handlar om haha.

som sagt intervju och handlagstest imorgon klockan 11 i övik så det är dags och sova. måste upp tidigt och göra mig fläshig!
peace and out sister

Bild 13: "Du och någon klasskompis"

nu går man ju inte skola längre men här är en gammal goding


Bahar och jag a.k.a barre and fisen*!

*bahar döpte om mig till elfisa, därefter döpte bönderna om mig till fisen...

recept till en perfekt tisdag kväll

För att få en perfekt tisdag kväll behöver man :

  1. Några flaskor vin
  2. Lite ost och kex
Börja med att duka upp osten och kexen. Ta fram glas och ställ fram vinet. Därefter behöver du två special ingredienser som är väldigt ovanliga och svåra att få tag på.

  1. En Havine
  2. En Elisa
Därefter är det bara att börja äta och dricka. Efter några minuter kommer Elisa att lägga en rolig kommentar och Havine svarar med en dans. Efter en flaska vin kommer the deep shit som sedan slutar med att Elisa ska bli trafikpolis i Kurdistan.

Hittar ni dessa ingredienser kommer ni få en lyckad kväll!

PS: Detta kan resultera i fysiska och psykiska skador



vin och ost

jag och hazvin har en spontan vin och ost kväll! jävligt ruligt! vi har hunnit prata om jätte mkt roligt. just nu är vi inne i krigsspåret. vi kom på att jag borde bli trafikpolis i kurdistan hahaha. anywho nu kommer hazvin från sin kisspaus så HOLLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

SKADAD!

hahaha så jävla rolig och störd människa!


Köra bil!

nu har jag äntligen börjat ta tag i körkortet så jag har en körlektion idag. får se vad hon säger om min körning, måste säga att min lärare är jävligt skön. she ain't a bitch som många äldre kvinnor är. anywhooo, både jag och aida hoppas på att jag tar mitt körkort snart så iksu träningen rullar på bättre. tyvärr är vi för lata för att gå till iksu PLUS att det är alltid -25 ute så vem vill ens gå ut då?

slänger upp denna underbara video också! om det inte blir körkort snart ska jag ta efter ismet =)

Big Brother!

ÄNTLIGEN så har Big Brother börjat igen! Världens bästa förnedrings-tv! finns nog inte roligare och sjukare program än det. hoppas bara att det kommer bli KAOZ! dom har ju trots allt stoppat in en bisexuell, transa, hemligt par, en poet nörd och det bästa en norrlänning från umeå/nordmaling typ hahahhahahah !!!! hur kan man inte titta på bb? kommer bli jävligt roligt!
i just love it!

Bild 12: "En bild på din vardag"

typ...

the time goes by so slowly

nu vill jag att skolan ska höra av sig till mig och säga "Grattis Elisa! du har blivit antagen och du kommer bli våran bästa och mest kreativa elev". jag vill att det ska bli augusti så jag kan efter 20 års längtan äntligen få bo i den stad jag alltid älskat! "göteborg i mitt hjääärtaaa låt mig besudla dig nuuuu!" eller kanske "käääänn ingen soorg för mig göttebooooorg" men det viktigaste av allt, jag får flytta hemifrån och bo i en egen lägenhet med mina egna regler :D fast tobbe hade fått följa med mig och bo med mig men men=)
det bästa med allt är det att jag har en extra familj i göteborg som är PRECIS som vår familj vilket underlättar hemlängtan lite + att min syster ska till stockholm och hur långt är det dit från göteborg, inte långt! så när man saknar syster så är det bara att hoppa på ett tåg och så vips är man hos henne =)
näe det kommer bli klockrent! så jag tycker att tiden kan gå lite snabbare!

Bild 11: "En person du kan berätta allt för"

finns fler än en...

...och bahar är ett av bajsbarnen!

chains and whips excite me

jag är sjukt sugen på att pierca mig i örat taugus eller vad det nu heter. tycker det är skit snyggt! mamma och pappa skulle döda mig för enligt dom är det bara "ligister" som har piercings på andra ställen än örsnibbarna. men jag är 19 så jag behöver inte be om lov om nånting na na na :D

så fort jag får lite pengar så blir det nog en sån här:

I may be bad, but I'm perfectly good at it

jag vill testa ALLT

Bild 10: "Någon du tycker är väldigt snäll"


friday night lights

fredag och ingen vet vad vi ska göra haha. blir nog att åka ut till tobbes stuga och hänga med svärisarna ett tag sen vet vi inte... kanske se nån film? vem vet =)

på tal om film så har jag sett tangled och 127 hours. tangled var riktigt rolig måste jag säga! helt klart värd att se. 127 hours var bra men om det inte hade varit en sann historia hade filmen sugit balle. mäktigt och se hur han har haft det när han sitter fast och hur psycho han blir! så jag rekomenderar dom filmerna =)
måste se black swan med natalie portman, har hört att den ska va riktigt bra men tobbe vill inte se den med mig och jag är en mes och vågar inte se den själv haha.
Tomteland i Finland sommaren 2009

coming home

då blir det att åka fittbuss hem för att tågen är inställda som vanligt! sj suger hårt och pga dom så hinner jag inte till mitt pass som börjar fyra på iksu! big fucking whoop säger jag bara

mentally ill

hur kan man må så sjukt dåligt av att man äntligen kommit på vad man vill göra utav sitt liv? jag har världens bästa pojkvän och har kommit på vad jag vill bli men det känns nästan som att jag måste välja. vilket jag absolut inte behöver. jag kan ha båda men det kommer bli tufft som fan.

varför jag skriver detta på bloggen har jag verkligen ingen aning om. kanske behövde lätta lite på trycket?


ja, jag lägger upp en emo bild!

Bild 9: "Någon i din släkt"

"kusin" och jag

fuck you =)

arbetsförmedlingen kan ta sig nånstans! dom är bara bajs, gör ingenting vettigt. jag skulle ju som sagt ha ett möte idag men neeeeeeeeeeej då ringer dom halv 9 på morgonen och säger att min handläggare är sjuk och jag får vännta på en ny tid från henne! men ska jag slippa "få hjälp" bara för att hon är sjuk? ge mig en ny som jag kan gå till. arbetsförmedlingen suger!

am to pm

varför har jag vänt på dygnet? känns så jävla onödigt och drygt, måste få ett jobb och det är nu! ska på möte imorgon hos min handläggare på arbetsförmedlingen och skaffa mig en jävla jobbcoach så jag kan få ett jobb. vill ha pengar så jag kan flytta hemifrån och bli sambo med tobbe. blir så himla avundsjuk på jocke och malin som har skaffat sig en jätte fin lägenhet =) jag och tobbe gav dom en låda som innehöll : två öl, två cider, ölkorv, nötter, chips, choklad, ljus, mer 3-pack, disktrasa och diskborste, som inflyttningspresent. älskar och ge bort roliga saker =D hoppas dom blev glada över den =)

ne nu blir det att somna till alla älskar raymond så jag vaknar i tid för mötet och sen blir det step dance med aida på iksu!
PEACE AND OUT SISTER

Bild 8: "En person som du saknar"

kan inte rikgtigt säga att jag saknar någon speciell men montenegro gänget är helt klart saknade!
tyvärr så har nästan alla mina bilder försvunnit så hittade ingen på alla
men dessa två är rejält saknade!

extreme home makeover

är det bara jag som gråter mig igenom ett helt program? haha trots att det alltid är samma typ av familjer som dom hjälper. någon i familjen har dött eller har en allvarlig sjukdom som är jätte ovanlig och svår att bota. då kommer ty och hans designteam och räddar hela familjen från deras öde!

ibland så går dom ju för långt. till exempel ett avsnitt jag såg där pappan i familjen va militär och var i irak och krigade, när dom visar huset för familjen har dom nån jävla arme där som kör nån slags fanfar grej...ORKA KÄMPA!! sen när dom gör barnens rum, orka överdriva. jätte kul när ungen är 10 och har ett djungelrum med lianer och skit men sen när hon är 13 vill hon knappast ha kvar det där rummet så då blir det dyrt för föräldrarna och göra om det och då sitter dom säkert i skiten igen..vad vet jag but still orka ta det för långt
hur som helst så gråter jag alltid när jag ser på extreme home makeover.

film

sitter och laddar hem massa filmer så tobbe har några och välja mellan för om jag bestämmer film blir han bara irriterad för jag väljer alltid tjejfilmer haha så nu har han några och välja mellan
  • 127 houers
  • black swan
  • tangled
  • perfect stranger
  • dinner for schmucks
så om ingen av dom passar får min älskling ta sig i rumpan =)

The Sims

jag absolut ÄLSKAR the sims! jag har velat ha 3an kanske i 25 år så jag får nöja mig med 2an!

nu blir det att spela så bajs på er hehe

update

mitt liv står still som vanligt haha. det har inte hänt så mycket den senaste veckan faktiskt. mamma och pappa åkte till göteborg i onsdags så jag har hela huset för mig själv och det är jävligt skönt måste jag säga fast hade inte tobbe varit här hade jag aldrig våga sova här själv! haha ett stort hus och stor fantasi går inte ihop. så fort mamma och pappa åker nånstans får jag ett ryck och börjar städa. vet inte varför riktigt, tror att det är just det att man har ingen som tjatar på en hela tiden om att jag måste städa efter mig. så jag har städat hela mitt rum från topp till tå! blir nog dags att städa toaletten snart också haha sen eventuellt städa resten av huset bara för att göra päronen glada=)

häromdagen så såg jag och tobbe en film som heter "The Reef" och den SÖG! till och med hajen filmerna är bättre och dom suger. hela filmen handlar om att fyra stycken simmar runt i havet och en haj följer efter dom. man får kanske se den dåligt gjorda hajen högst 5 gånger under hela filmen. så se den inte! ni kommer förlora 2 timmar av era liv som ni aldrig kommer få tillbaka igen!
nu blir det att städa efter min sjuka pojkvän och sen fara till maxi för att handla lite grejer inför middagen och kanske nått gott till senare ikväll.
peace and out sisters

Bild 7: "En bild som du aldrig lagt upp"


träningsvärk!

jag har världens träningsvärk i armarna och magen men jag tycker att det är ganska skönt haha för då känner man att man har gjort nått bra! fast jag skulle kunna ta bort träningsvärken i armarna, jag kan knappt borsta håret utan att det ömmar haha.

nu blir det att försöka dammsuga rummet..får se hur det går med mina armar.  vid 7 tiden blir det iksu och zumba med aida hahah kommer bli jävligt roligt!

RSS 2.0